Sunday, January 23, 2011

Søndag

Denne helgen gikk utrolig fort, på torsdag var jeg og Mannen i Steinkjer hos optiker og fikk bestilt oss briller. Jeg har ikke hatt briller før, men nå TRENGER jeg det. Det er ikke enkelt å finne riktig innfatning, så jeg er spent på om jeg blir fornøyd med de jeg valgte meg.
Vi var innom på KID i Namsos å kjøpte nye dyner og sengeklær, senga vi bestilte på nyåret er kommet og vi storgleder oss til å prøve den. Både jeg og Mannen sliter med nakken, og han med skuldrene i tillegg, så vi så oss nødt til å investere i ny seng. Vi valgte oss denne. Vi har fått testet den nå i helgen og den er utrolig god å ligge i. Investerte også i en ny hodepute og er veldig fornøyd med den også.Vi måtte flytte om på soverommet, da denne er 180 bred. Christopher overtok vår gamle dobbeltseng, Markus fikk Christopher sin og June fikk Markus sin, så det ble en god del omrokkeringer på loftet he-he. Alle er fornøyde!


Måtte jo "stæsje litt også da, så jeg fant frem disse gamle lampene som jeg kjøpte på loppis i Sverige i mars 2008.....


De er VELDIG røde......De fikk seg en omgang med spraylakk og litt annen pynt, så nå passer de bedre inn.


Kurven kjøpte jeg på en bruktbutikk i Steinkjer for 20,- og fikk seg en omgang med spraylakk. Jeg har alltid et eller flere interiørblader på nattbordet mitt. Akkurat nå er det siste utgave av Jeanne d'Arc Living som ligger der.


Jeg er fornøyd!


Dette er en messingstake som har fått en omgang med ZINK-spraylakk fra Biltema. Ble fornøyd med den også jeg....


Ønsker deg og dine en fin-fin søndag!!!

2 comments:

 1. Hanne1:58 AM

  Så flott det ble Aina...
  Ha en fin dag!!

  ReplyDelete
 2. Grattis med ny seng! Skulle hatt nye madrasser her, men typisk at slikt blir utsatt... Flotte bilder, mye du får skikk på ser det ut som! Jeg er nok ikke like flink på oppussingsfronten er jeg redd, mange planer...:)
  Vi blogges ved!
  Klem

  ReplyDelete