Wednesday, September 25, 2013

Kontor

Da er det bare noen dager som mangler på at det er to år siden forrige innlegg. Det trodde jeg ikke da jeg laget forrige innlegg.... Men sånn kan det gå. Det har i alle fall skjedd mye de siste to årene. Jeg gjorde ferdig skoleåret med påbyggingsfag og startet i fjor høst på høgskolen i Nesna. Jeg tenker å bli grunnskolelærer (1. - 7. klasse) Stortrives med studiene og har fått mange nye venner gjennom dem. Vi har flytta inn i huset vi har jobbet med over flere år. Kommer til å legge ut bilder litt etter hvert.

 
I kveld har jeg drevet med kosearbeid! Jeg har innredet kontoret som jeg har holdt på å fikse i noen dager nå. Har malt en vegg i fargen "laurbær" det er en ganske lys farge med hint av grønt, liker den kjempegodt. Hyllene og kontorstolen har jeg malt i fargen "timian" også den med et hint av grønt, men det er en noe mørkere farge. Disse fargene er superfine sammen med kobber som er høstens store trend. Har ikke så mye kobber i huset lengre, men har sprayet noen rammer så kommer det sikkert snikende flere kobbergjenstander etter hvert.

 
Tallerkenhylla har jeg faktisk spraylakkert i kobber, den ble fin. Synes ikke så godt på bildet, men det er mulig det kommer flere bilder etter hvert.

 
Her er fargen "laurbær", i kveldslyset ser den atskillig mørkere ut enn på dagtid :-)

 
Er godt fornøyd med resultatet, det gjenstår å få snekra en kontorpult med plass for to. Kontoret skal deles med mannen. Så han kommer sikkert sigende med mange permer i fiiine farger (grønn, rød, gul osv.) Vel, jeg får vel finne meg i det, blir det for ille kan jeg jo henge en gardin foran hyllene..... :-)

No comments:

Post a Comment