Sunday, March 13, 2011

Søndag

Søndag morgen igjen, hui som ukene går. Jeg er den eneste som er oppe her, solen skinner inn gjennom stuevinduet og jeg nyter min latte macchiato. På bildet bak, sitter pappa (til høyre) sammen med to av sine brødre onkel Steinar med Ivar på fanget (til venstre) og onkel Howard med Synnøve (i midten). På pappas fang sitter storebroren min Harry (tnååå så søt).


Jeg og var i Namsos på bytur i forrige uke. Da ble det litt shopping. Har lenge sett på kopper og kar fra Green Gate, det har vært litt for "sukkertøy" for meg, men nå kom de med en serie som heter Fay White, Fay Blue og Ginger Blue. De går som du sikkert forstår i hvitt og blått ;-)


Jeg kjøpte meg seks latte-kopper med teskje og en bolle hos moshimoshi-jentene og håper at de tar inn mer i denne serien. Butikken deres er forøvrig utrolig fin, vel verdt et besøk!Kjenner at jeg gleder meg til våren når jeg ser på disse bildene.De nye koppene fikk hedersplass på kjøkkenet. Kjøpet trigget en forandring i tallerkenhylla mi, byttet ut det som stod der fra før. Nå går den i hvitt og blått :-)

Håper du har hatt en fin helg og at den kommende uken blir fin-fin for deg og dine!!
Take care

4 comments:

 1. Anonymous4:08 AM

  Kjempefint:) Men det blir enda penere uten krydderet.. :) Bare godt ment.

  ReplyDelete
 2. Takk for tilbakmeldingen, du har nok rett i det ja ;-)

  ReplyDelete
 3. Burde vært noe lyst på toppen av hylla. Får se hva det blir til....

  ReplyDelete
 4. Det nye settet fra GG er bare såååå nydelig! Tror nok helt sikkert at jeg må ha en kopp. ;)

  ReplyDelete