Saturday, November 13, 2010

Mer stall...... med gjenbruk i høysete!


Vi er kommet noe lengre, fått ut alt som ikke skal være der og revet en hel masse. Vi har satt inn "nye" vinduer. Denne boksen blir Chasmin sin da hun er den minste av hestene.Hun får fin-fin utsikt!


Dette er inngangen til stallen, her er det også "nye" vinduer som skal få sprosser etterhvert. Her blir kaffekroken blant annet.Etterhvert som antallet hester økte, fant vi ut at vi river veggen inn til det gamle kufjøset og tar med en del av det. Det blir i alt fem bokser. I kufjøset er det kjempefine vinduer, som var i elendig forfatning. Jeg har fått prøve med som glasskjærer og skal få vinduene tette og smørt med noe som stopper rusten. Taket måtte vi spikre opp på nytt, de gamle spikerne hadde rustet og taket hang på nåde.I stedet for eternitt har vi fått paneling i kaffekroken, noe mer koselig. Lampen har vi kjøpt på Ikea.
Stallen vil få en Shabby Chic-stil, og jeg tror det vil bli kjempekoselig.


Freia, min vakre hoppe! Hun har fått varm vinterpels og er så ren og hvit etter at det ble snø.Det siste vi gjorde i kveld før vi ga oss, var å sette inn den nye inngangsdøra. Min kjære har laget den, han er utrolig flink og kan fikse det meste. Etterhvert ser vi for oss at alle dørene skal ha denne looken, og at vinduene selvfølgelig skal ha sprosser (ser ganske malplassert ut nå).

No comments:

Post a Comment