Saturday, August 30, 2008

På tampen av august.

Tidlig i vår kjøpte vi en spisestue på finn.no. Var i Trondheim å hentet den, vi hadde stablet inn spisestua og skulle hente en slagbenk på samme turen, men den fikk vi ikke med i bilen vi kjørte. Historien om den kommer senere..... Jeg ønsker meg et lyst hjem og hadde planer om å male spisestua hvit. Alle som jeg fortalte dette til, hadde en formening om det..... de fleste ble litt sjokka når jeg sa det. Den eneste som turde å si "nei, Aina det må du ikke gjøre" var min mor.
Men jeg tør!
Nå har jeg vært bortpå med penselen. Det er vi som skal ha stua, og vi som skal være fornøyd etterpå. (Jeg valgte å stole på meg selv og bare kjøre på (det er en lang vei tilbake..:-))).
Slik ble den etter noen strøk med Lady, jeg syntes den ble fin jeg. Den passer perfekt inn i bildet på hvordan ny-stua i Nergårn blir!

:-)Til en forandring kjøpte jeg meg en blomst, etter at jeg var ferdig med helgavasken, denne uken. Som regel kjøper jeg den på forhånd og lar den stå i handleveska til jeg er ferdig med å vaske. Slik motiverer jeg meg selv til å fullføre...

Har du meninger om å male gamle møbler, si din menig og legg den igjen til meg! Vil gjerne høre hva du mener!

God Helg Til Deg og Dine!

2 comments:

  1. Må bare teste hvordan dette fungerer.....

    ReplyDelete
  2. Kjempeflott!! :)) Det gjør ingenting at det ikke er nymalt, alle omgjøringer er omgjøringer! Velkommen som bidragsyter! ;)

    ReplyDelete