Thursday, March 27, 2008

Loppisfunn!

Jeg må si jeg gleder meg til å dandere med dette når vi kommer oss inn i Nergårn. Ser for meg vasen full av sommerblomster på hvit duk. Kjøpte flere ting, blant annet to bordlamper, de skal jeg renovere så da blir det vel før og etter bilder av de senere. Odamor kjøpte seg et kjempefint gammelt skrin som mor er litt misunnelig på.... Forøvrig er været strålende her på Sandnes idag (også). Begynner å komme meg etter at jeg pådro meg en matforgiftning på tur hjem fra påsketuren (fritert blekksprut, sier ikke mer). I dag har jeg sittet og jobbet med et belønningssystem for ungene slik at jeg slipper (forhåpentligvis) å mase om det samme tingene dag ut og dag inn. Ulike system har vært prøvd før, men det har blitt for slitsomt å følge opp og deretter droppet. Det jeg har laget nå er veldig enkelt - tror jeg. Vi får teste det ut til uka. Oda og pappa har vært å shoppet små klistremerker for å merke av suksesser :-) på skjemaet.

Wednesday, March 26, 2008

Påsketuren


Etter mye "orging" kom vi oss endelig på tur. Vi var utrolig heldige med været hele tiden, natten før vi kom var det -25 grader. Deilig i solen på dagen og godt inne med god mat og godt drikke på kvelden!

Etter å ha tatt heisen opp på toppen av bakken, var utsikten fantastisk.



Vi var innom Sverige den dagen vi kom, så i morgen skal du få se noe av det jeg fant på loppis;-)

Friday, March 21, 2008

Før påsketuren


Endelig, får jeg lastet inn bilder igjen. Har slitt med det, etter vi fikk det nye kameraet. Fikk hjelp til å lære meg å komprimere bildene, og da gikk det strålende! Vi drar på påsketur i morgen, og blir borte i 3 dager, det skal bli deilig. Masse god mat og mye frisk luft.